Veel animo voor symposium Jong Perspectief

24 January 2023, 09:47 uur
Lokaal
mainImage

Het symposium met als thema 'kansrijke toekomst' vond op donderdag 19 januari plaats in een volle theaterzaal in het CKC. Jong Perspectief nam na zestien jaar afscheid van Ignas Wajon die al die jaren als voorzitter van het bestuur heeft bijgedragen aan het ondersteunen van jongeren die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Karim Amghar (programmamaker en auteur) beet het spits af met een presentatie over dit thema en zette iedereen actief aan het denken over hoe het onderwijs in Nederland in elkaar steekt en wat dit voor invloed heeft op ontwikkelingskansen voor jongeren. Ook burgemeester Michel Bezuijen was één van de bezoekers.

Wajon ontving de gemeentepenning als dank voor zijn inzet. 'Een mooie afsluiting van zijn voorzitterschap. Kortom; een geslaagde middag die razendsnel voorbij ging en mensen weer aan het denken heeft gezet over wat je op een laagdrempelige manier kunt betekenen voor de jeugd. Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website voor info. www.jongperspectief.nl. Jong Perspectief kijkt terug op een mooi symposium en kijkt reikhalzend uit naar nieuwe verschilmakers voor jongeren', aldus het bestuur.