Sport
mainImage
ADO Den Haag
Coach Texeira (rechts)

Terwijl de start van de Derde Divisie Zondag langzaam maar zeker in het zicht begint te komen, heeft Jong ADO Den Haag een opvallend oefenresultaat neergezet. Op bezoek bij RKAVV wist de ploeg van trainer Virgilio Teixeira zaterdag met 2-7 te winnen. Dat gebeurde wel na een 2-0 achterstand.

De start van het duel met de hoofdklasser uit Leidschendam verliep dramatisch. Yahya Boussakou miste een strafschop en daarna wisten Jeremy van Lochem en Hayden Bergen namens de thuisploeg te scoren. Omdat Benjamin Reemst vlak voor rust trefzeker was na een vrije trap, kreeg Jong ADO Den Haag de smaak te pakken. De gretigheid en conditie van de Haagse beloften resulteerde na de rust in zes goals. Boussakou, Killian van Mil (tweemaal), Lance Duijvestijn, Segun Owobowale en Hugo Wennekers zetten hun naam op het scoreformulier.

De Derde Divisie Zondag start voor Jong ADO Den Haag op zondag 1 september, met een uitwedstrijd tegen SV OSS '20.