Zoetermeers Dagblad | Nieuwe naamsponsor voor Taverzo

Nieuwe naamsponsor voor Taverzo

mainImage

Tafeltennisvereniging Taverzo uit Zoetermeer heeft met ingang van het seizoen 2019-2020 een nieuwe naamsponsor met Benelux Group. Dit bedrijf is de leverancier van M-Files Software binnen de Benelux. De software maakt het voor bedrijven mogelijk informatie op een eenvoudige wijze vindbaar te kunnen maken en houden. Benelux Group neemt het stokje over van De Boer Maatwerk in interieur.

Helemaal nieuw zijn deze sponsoren echter niet. M-Files stond al op de shirts en de Benelux Group is een samenwerkingsverband waarbij Enjoy & Deploy uit Zoetermeer is betrokken.

"Natuurlijk heb ik er even over moeten nadenken of ons bedrijf na één jaar alweer het stokje wilde overdragen. Maar hoe mooi is het dat M-Files en Benelux Group samen willen (blijven) investeren in onze mooie sport en onze club in het bijzonder", zegt Jacob de Boer, voorzitter van Taverzo en eigenaar van De Boer Maatwerk in Interieur. "Ons bedrijf blijft gewoon aan als sponsor en vanuit de club hebben we met de Benelux Group en M-Files een afspraak gemaakt voor een jaar met de intentie om een langdurige relatie verder uit te bouwen."

Taverzo heeft daarnaast de samenwerking met het restaurant My Thai Son verder uitgebreid en ook Sodapop, Game 11 – Dandoy, Butterfly en Hartman Service Center blijven aan als sponsor. Alleen de naam van Enjoy & Deploy zal dus na jaren van aanwezigheid op het shirt van Taverzo gaan verdwijnen.

Coach Ruud van Graafeiland en directeur-eigenaar van Enjoy & Deploy: "Best gek eigenlijk, sinds 2004 heeft de naam Enjoy & Deploy een prominente plek in het tafeltennis ingenomen. Daarentegen vind ik het super om te zien dat mijn partners in het bedrijfsleven de tafeltennissport ook hebben omarmd en ik kijk er naar uit om de Benelux Group en onze sport aan elkaar te verbinden."