Traditionele nieuwjaarsreceptie SV Oosterheem druk bezocht

6 January 2019, 17:45 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Traditionele nieuwjaarsreceptie SV Oosterheem druk bezocht

De traditionele nieuwjaarsreceptie bij SV Oosterheem werd afgelopen zaterdag 5 januari druk bezocht. De dag werd volgens traditie afgetrapt met het voetballende gedeelte. Op het hoofdveld werd om 13.00 uur de wedstrijd gespeeld tussen de zaterdag 1 en een combinatie van voormalig eerste elftal spelers. Op het kunstgras speelden de Masters en de veteranen van SV Oosterheem gelijktijdig een oefenpot. Uitslagen bij beide wedstrijden waren totaal niet belangrijk. Het plezier en de onderlinge saamhorigheid vormden de boventoon.

Na afloop van beide wedstrijden zochten spelers en publiek massaal de kantine op voor enerzijds het formele gedeelte en anderzijds het feestelijke gedeelte met heerlijke hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid. Tijdens het formele gedeelte benoemde voorzitter Jules Lieveld (foto) tijdens zijn speech nogmaals de vijf kernwaarden waar SV Oosterheem voor staat: energie, passie, eenheid, gezelligheid en sportiviteit. Ook gaf de preses aan dat de nieuwe kantine er nu toch echt aan zit te komen. "We zijn nog nooit zo dichtbij geweest," aldus Jules Lieveld.

Het tweede punt wat Jules Lieveld tijdens zijn speech benoemde is het feit dat SV Oosterheem een samenwerking aangaat met De Buurtvoetbalschool, opgezet door Remo Oudshoorn en Ger Fens. Beide iconen uit de voetballerij zijn gediplomeerd voetbaltrainer en hebben ruime ervaring op dit vakgebied. De Buurtvoetbalschool is voor alle jongens en meisjes, spelers én keepers, in de leeftijd van vijf tot en met veertien jaar, die de ambitie en de wil hebben om onder leiding van gediplomeerde trainers te willen leren voetballen of keepen om hun kwaliteiten te verbeteren. Ook als je nog niet in verenigingsverband voetbalt of keept dan leren de trainers van De Buurtvoetbalschool je het graag en ben je van harte welkom. Meer informatie over De Buurtvoetbalschool is te vinden op www.buurtvoetbalschool.nl.

Tijdens de nieuwjaarsspeech werden Jacques Verreijdt en Dick van Asperen benoemd tot Erelid van SV Oosterheem. Erik Verreijdt, de zoon van Jacques, nam het bijbehorende speldje en de mooie, bijzondere woorden van Jules Lieveld in ontvangt. Vanwege gezondheidsredenen lukte het Jacques Verreijdt zelf niet fysiek bij de uitreiking aanwezig te zijn. Dick van Asperen werd postuum benoemd als erelid.