Volgepakt Cars Jeans Stadion klaar voor promotie ADO Den Haag

28 May 2022, 09:36 uur
Sport
mainImage
Orange Pictures
Sem Steijn.

Nog één wedstrijd. De absolute finale voor dat ene doel. Met een late gelijkmaker in Rotterdam ligt alles open voor de fimalewedstrijd zondag voor een plek in de eredivisie. Met een volgepakt Cars Jeans Stadion gaat ADO Den Haag er na de 1-1 van afgelopen week alles aan doen om in het thuisduel tegen Excelsior promotie af te dwingen. 

Met een 1-1 uitgangspositie kan het nog alle kanten op, al leek het er afgelopen dinsdag lange tijd op dat Excelsior er met de winst vandoor zou gaan. De belangrijke gelijkmaker van Sem Steijn viel in blessuretijd. De zoon van oud-trainer Maurice speelt morgen zijn laatste wedstrjjd voor ADO Den Haag. Hij is al zeker van eredivisie volgend seizoen. Morgen kan hij zijn geliefde ADO Den Haag helpen aan ook een plek op het hoogste niveau.

Met een eventuele promotie kan ADO Den Haag een kroon zetten op een stormachtig seizoen. Er zat van alles in, teleurstelling, verdriet, maar ook vreugde en prachtige overwinningen. Morgen kan de kroon op het werk worden gezet.