Sport
mainImage
Orange Pictures
John Blok.

Scheveningen hoeft zich dit seizoen geen zorgen meer te maken. Op eigen veld verloor de ploeg van trainer John van Blok zaterdag van AFC met 1-2. Op Houtrust begonnen 'De Schollekoppen' goed, want de eerste helft werd afgesloten met 1-0 door een doelpunt van Michael de Niet. Maar na rust kwam AFC langszij. Raily Ignacio en acht minuten tijd Dalian Maatsen beslisten de wedstrijd in het voordeel van de Amsterdammers.

Westlandia vecht in de derde divisie zondag voor lijfsbehoud. De Naaldwijkers wonnen op bezoek bij Unitas met 1-3. De thuisclub opende de score, maar hierna nam Westlandia in Gorinchem het initiatief over. Dinand Kuhn, Jedsel Markes en Kihami zorgden voor de 1-3 zege.

Bij Blauw Geel '38-Quick nam Rick Burgering zondagmiddag de enige treffer voor zijn rekening en dat betekende dat de Hagenaars de drie punten mee naar huis mochten namen.