mainImage

Aanbod zorgverzekering voor Zoetermeerders

23 november 2019, 12:00 uur
Algemeen

De gemeente Zoetermeer biedt via Menzis een collectieve zorgverzekering (vanaf nu: gemeentepolis) aan voor inwoners met een laag inkomen. De gemeente betaalt mee aan de premie waardoor Zoetermeerders tegen lagere kosten zichzelf toch goed kunnen laten verzekeren. In december kunt u overstappen via www.gezondverzekerd.nl/zoetermeer en besparen op uw zorgverzekering.


Dankzij de collectieve zorgverzekering hebben mensen met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum een financiële zorg minder. U kunt het sociaal minimum voor uw leefsituatie uitrekenen op www.zoetermeer.nl/bijstandsnormen. Zoekt u meer informatie over de gemeentepolis? Bekijk dan www.zoetermeer.nl/gemeentepolis.

U kunt kiezen uit twee pakketten. Het basispakket is ideaal voor mensen met lage zorgkosten. Heeft u uitgebreide zorg nodig? Dan bieden wij ook een pakket aan met aanvullende verzekeringen. Wethouder Jakobien Groeneveld zegt: "Ik vind het belangrijk dat wij voor mensen met een smalle beurs een uitstekende zorgverzekering aanbieden met prima dekking. De gemeente betaalt mee en neemt met dit aanbod een financiële zorg van mensen met een laag inkomen weg."

Wilt u ook overstappen?
Doe dit voor het einde van dit jaar. Bekijk en vergelijk welk pakket het beste bij u past op www.gezondverzekerd.nl/zoetermeer of neem contact op met de klantenservice van Menzis via 088-222 4080.