Belangrijke meeting voor bewoners Oosterheem

9 November 2019, 12:15 uur
Algemeen
mainImage
Team Handhaving Zoetermeer

Wilt u meepraten over de veiligheid in Oosterheem? Kom dan naar de wijkveiligheidsavond op woensdag 27 november om 19.00 uur bij basisschool Florence Nightingale aan het Zanzibarplein 90. Een belangrijk onderwerp van deze avond is jeugdoverlast.

De burgemeester, politie en wijkwethouder gaan in op de stappen die zijn genomen na de laatste veiligheidsavond in april. Maak kennis met de nieuwe jeugdmarshall. Medewerkers van team Handhaving en Buurtwerk zijn aanwezig en gaan graag met u in gesprek.

Ondermijning
Een nieuw thema op de veiligheidsavonden dit jaar is ondermijning. Denk hierbij aan witwassen, drugshandel of arbeidsuitbuiting. Hoe kunt u de signalen herkennen? Wat zijn de gevaren voor uw buurt en wat doet u bij vermoedens?

De deur op slot, de ramen dicht en kaarsen uitblazen zijn vanzelfsprekende zaken waar u ongetwijfeld goed op let. Maar wat kunt u nog meer doen om veilig te wonen? Op deze avond geeft de preventieadviseur van de gemeente tips om inbraken te voorkomen en vertelt de brandweer over het thema brandveiligheid.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 november van 19.00 tot 21.15 uur bij basisschool Florence Nightingale, Zanzibarplein 90. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via e-mail [email protected], onder vermelding van wijkveiligheidsavond Oosterheem. Geef hierbij uw naam, adres, postcode, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt, aan ons door.