mainImage

Bijeenkomst Humanitas in Zoetermeer & Nootdorp

16 maart 2020, 17:47 uur
Algemeen

In De Kapelaan aan het Nicolaasplein in Zoetermeer was afgelopen donderdagmiddag, te midden van alle onrust rondom het coronavirus, een bijeenkomst georganiseerd door Jong Perspectief en Humanitas/Home-Start Zoetermeer.

De zaal stroomde vol met allemaal medewerkers uit de formele en informele zorg uit Zoetermeer. Een middag waarop de aanwezigen werden meegenomen in het verhaal over een samenwerking rond de ondersteuning van gezinnen. Het verhaal werd verteld door Pauline Seebregts van Storywise. Vervolgens gingen we met elkaar in gesprek over hoe we nog beter kunnen samenwerken om ouders en kinderen te ondersteunen.

De bijeenkomst werd geopend door wethouder Jeugd, Jakobien Groeneveld. Ze sprak haar waardering uit voor alle jeugdhulpverleners in Zoetermeer. Ook sprak zij uit dat door de tekorten in de jeugdhulp het extra belangrijk is om effectief de middelen in te zetten voor wie dat nodig heeft. Samenwerking en effectiviteit zijn belangrijk. En doen wat werkt.

Heb je deze middag gemist? Op donderdag 16 april vindt er nog een sessie plaats in CulturA in Nootdorp van 15.00 – 16.30. Aanmelden via [email protected]