mainImage

Culinair Zoetermeer Weekend 2020

Tijdens Culinair Zoetermeer 2019.
30 juni 2020, 09:21 uur
Algemeen

Door het coronavirus en de maatregelen van onze overheid is het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2020 op 3 – 5 juli geannuleerd. Omdat Floravontuur Promotie Zoetermeer, organisator van het festival, de culinaire liefhebbers van Zoetermeer het festival niet helemaal wil ontnemen, bieden zij een mooi alternatief: Culinair Zoetermeer Weekend 2020.

De deelnemers van Culinair Zoetermeer Weekend 2020 bieden in het weekend van 3 – 5 juli een (3-gangen) actiemenu aan. Kies waar je wilt eten, reserveer bij het restaurant en beleef dit jaar tóch nog het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer.

Een jaar zonder het culinaire festival ging er bij de organisatie maar moeilijk in. Daarom hebben zij de deelnemende restaurants, en voormalig deelnemers, benaderd om mee te doen met een actie. Check de website https://www.culinairzoetermeer.nl/culinair-zoetermeer-weekend-2020 om alle menu’s te bekijken.

Culinaire Vrijdag
Naar aanloop van het culinaire weekend, heeft Floravontuur Promotie Zoetermeer de afgelopen tijd de horeca extra in het zonnetje gezet. Tijdens de coronacrisis werd elke vrijdag uitgeroepen tot Culinaire Vrijdag. Hier werden restaurants uitgelicht waar je wat kon bestellen om dit te laten bezorgen of zelf af te halen. Houd de website https://www.culinairzoetermeer.nl/ en de Facebookpagina https://www.facebook.com/culinairzoetermeer/ in de gaten voor meer informatie.


Foto: Alina Krasieva