Zoetermeers Dagblad | DSO-trainer Hogedoorn zondag bij FOX Sports

DSO-trainer Hogedoorn zondag bij FOX Sports

mainImage
Jesper Hogedoorn in 2018 als keeper van Quick Boys in actie tegen Spakenburg.

DSO-keeperstrainer Jesper Hogedoorn (33) is komende zondag te gast in het tv-programma 'Goedemorgen Eredivisie' van FOX Sports. In de ontbijtshow, de opvolger van De Tafel van Kees, zal hij zijn licht laten schijnen over het duel van die dag tussen Heerenveen en Feyenoord. Voor hem een bijzonder affiche, want door personele problemen in de selectie mocht de toen zeventienjarige Hogedoorn in 2002 invallen namens Feyenoord tegen Heerenveen. Een dag die hij nooit meer zal vergeten.

Voor Hogedoorn bleef het bij dat ene optreden voor Feyenoord 1. Wel speelde hij jaren in de top van het amateurvoetbal, onder meer voor Xerxes, Kozakken Boys en Quick Boys. Sinds enkele seizoenen is hij keeperscoach bij de Zoetermeerse voetbalclub DSO, waar hij vorig seizoen door personele problemen weer even van stal werd gehaald.

In het dagelijks leven is Hogedoorn eigenaar van het in Zoetermeer gevestigde evenementenbureau Timeless Events. Raymon Kuipers, assistent-coach bij DSO en eveneens een voormalig (prof)doelman, is daar zijn compagnon. 


Foto: © Orange Pictures / Arnold Verkade