mainImage

Eerbetoon aan CKC-docente Susanne Nehring

31 oktober 2019, 08:34 uur
Algemeen

Op 15 november is er een herdenkingsconcert als eerbetoon aan Susanne Nehring. De docente zang pop/rock/jazz die werkzaam was bij CKC & partners overleed in juni van dit jaar.

Tijdens het concert zal gemusiceerd worden door leerlingen, oud-leerlingen, vrienden en collega’s. Zo zingt Lise van der Kruk (16 jaar) het nummer Little By Little van Susan Tedeschi onder begeleiding van Susanne’s bluesband Bloody Blues Bash. Ze laat zich hiervoor inspireren door een eerdere opname van het nummer, ingezongen door Nehring.

Faylinn Pieterse, 8 jaar en de jongste leerling van Nehring, zingt het toepasselijke Je Naam In De Sterren van Jan Smit. Daarnaast zingen vrijwel alle leerlingen van Nehring in 2018-2019 een nummer samen, waarbij ze begeleid worden op de piano door Esther van Es en op de gitaar door Ruben Welbedacht. Bloody Blues Bash sluit de avond af.

Naast de muzikale bijdragen halen de deelnemers gedurende de avond met elkaar bijzondere en warme herinneringen op.

Het herdenkingsconcert voor Susanne Nehring is op vrijdag 15 november van 19.30 – 21.00 uur bij CKC & partners in de Theaterzaal. Na afloop is er gelegenheid om met een hapje en drankje na te praten in de Lounge. De kaarten zijn gratis. Wel vraagt de organisatie om te reserveren, zodat zij weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Kaarten zijn te reserveren via herdenkingsconcertsusannenehring.entranz.nl.