Fractieleden Zó! Zoetermeer zaterdag in Rokkeveen

22 January 2020, 09:51 uur
Algemeen
mainImage
Zoetermeers Dagblad

Zó! Zoetermeer komt op zaterdag 25 januari met Koffie & Zó! naar Winkelcentrum Rokkeveen. De fractie en leden van de lokale politieke partij zijn er van 13.00 tot 15.00 uur om met de bewoners van Zoetermeer te praten over actuele zaken in de stad.

 

"Iedere maand zijn we in een ander deel van de stad om te horen wat er speelt, want wij vinden het erg belangrijk om veel contact te hebben met de Zoetermeerders", zegt Marijke van der Meer, de fractievoorzitter van Zó! Zoetermeer.

"We nodigen dit keer speciaal ook de gehandicapten uit, omdat we graag horen aan welke eisen de volgende hulpmiddelenleverancier moet voldoen", aldus Roel van der Vlies, de woordvoerder Wmo bij Zó! Zoetermeer. Van der Meer: "Ook mensen die meer willen weten over de gemeentepolitiek zijn welkom. We hebben een nieuwe folder met uitleg en we gaan in maart een cursus verzorgen."

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.