Medewerkers Rabobank trots op nieuwe entree

mainImage
Medewerkers Rabobank trots op nieuwe entree

Het kantoor van Rabobank Zoetermeer aan Centrum West 35 heeft sinds kort een compleet vernieuwde entree. Met twee aparte ruimtes, gesitueerd aan de linkerzijde na binnenkomst, is er meer privacy voor de klanten en de balie beschikt over een nieuwe look. De binnenautomaten bevinden zich weer als vanouds aan de rechterzijde van de nu ruimere hal. De wachtenden kunnen plaatsnemen op het nieuwe meubilair, waarbij er boven op de muur een tv-scherm met nieuwsupdates is geplaatst.

,,We zijn erg blij met de moderne uitstraling van onze nieuwe entree," aldus rayondirecteur Bert van Vliet.

De eerste etage van het pand werd eerder al gerenoveerd (bekijk foto's). Rabobank Zoetermeer beschikt daar nu onder meer over een luxueuze vergaderzaal met groot tv-scherm en een werkbar met uitzicht op het busplatform en het Stadshart. Klanten kunnen tegenwoordig ook gratis parkeren, want Rabobank heeft twee eigen parkeerplaatsen naast de ingang.

Wil je eens vrijblijvend een bezoek brengen aan de Rabobank voor vragen over bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek of beleggingsmogelijkheden? Het kantoor is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur, op maandag van 13:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur. Telefonisch kun je ook informatie inwinnen via 079-3171717 of surf naar de website.


| Foto: Digitaal Dagblad.