Zoetermeers Dagblad | Moederdagactie bij Museum De Voorde

Moederdagactie bij Museum De Voorde

mainImage

Op zondag 12 mei is het Moederdag. Neem op deze bijzondere dag je moeder of oma mee naar Museum De Voorde in Zoetermeer en betaal maar één entreekaartje voor jullie tweeën. Iedereen is op 12 mei van harte welkom, maar moeders krijgen een speciale behandeling. Op het ‘Moederplein’ in het museum is er van alles te doen. Schrijfster Jannie van Maldegem zorgt bijvoorbeeld voor een persoonlijke verrassing voor oma’s en moeders en bij de beautytafel geven kinderen hun moeder een nagel-makeover. In Museum De Voorde ontdek je in de tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’ wat generaties met elkaar verbindt.

Naast de speciale Moederdag-activiteiten, is er in de tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’ de generatiequiz voor volwassenen – leuk om samen te spelen, bijvoorbeeld voor volwassen dochters en moeders – en de Kinderroute voor kinderen. Boven zijn de interactieve tentoonstelling ‘… en wie ben jij’ met escaperoom en ‘#heerlijkgenieten’ van fotograaf des vaderlands Jan Dirk van der Burg te zien.

De activiteiten op Moederdag zijn van 12.00 tot 16.30 uur en het museum is open van 10.00 tot 17.00 uur. Moeders mogen gratis naar binnen bij de aankoop van een regulier entreebewijs voor volwassenen á 8,50 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Museum De Voorde ligt aan het Zuidwaarts 2.