Zoetermeers Dagblad | Nieuw: cultuur-terras in Zoetermeer
mainImage

Nieuw: cultuur-terras in Zoetermeer

4 juli 2020, 09:15 uur
Algemeen

Museum De Voorde, Bibliotheek Zoetermeer en het Forum Café bundelen deze zomer hun krachten en realiseren op het Stadshuisplein een nieuw cultuur-terras genaamd 'ZOmer in het Hart!' Gedurende de zomervakantie zijn alle Zoetermeerders welkom om te genieten van het terras met catering en programmering voor kinderen, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Het programma varieert van oud-Hollandse spelletjes voor kinderen, zomerlezen op de woensdagmiddagen, het maken van vlogs voor jongeren en nog veel meer.

Gedurende de hele zomer staan er veel activiteiten in de planning. Zo kun je leren vloggen, bouwen met lego, iedere woensdag op opblaasbedjes lezen en nog veel meer. Houd de website van Bibliotheek Zoetermeer en Museum De Voorde in de gaten voor een actueel programma en mogelijkheid tot aanmelden.

Forum Café
Het Forum Café gaat gedurende de zomermaanden op pad. Ze staan met een bakfietsbar op het terras. Je kunt er waterijsjes kopen, een take-away lunch eten of smoothies bestellen. Gedurende de eerste week krijg je tien procent korting op je bestelling.

Op 8 juli is de officiële opening in het bijzijn van wethouder cultuur Robin Paalvast.