Nieuwe editie MamaCafé Zoetermeer in Dorpsstraat

27 January 2020, 08:39 uur
Algemeen
mainImage

Er is volgende week dinsdag 4 februari (09.30-11.30 uur) een nieuwe editie van het MamaCafé Zoetermeer in de Dorpsstraat bij De Zoetelaar (Dorpsstraat 99). De bijeenkomst is bedoeld voor alle (aanstaande) vaders en moeders met kindjes in de categorie 0 - 4 jaar. De editie van 4 februari staat in het teken van heupdragen. Suzanne Ganeff en Maaike Peerbolte, oprichtsters van het MamaCafé, zijn beiden draagconsulent en zullen de aanwezigen tips geven over het thema.

 

"Wij zullen jullie leren heupdragen met een ringsling of een (lange) geweven doek. Heupdragen kan al vrij snel na de geboorte, mits je dit op de juiste manier doet. Vooral voor kindjes van een aantal maanden oud, kan heupdragen een uitkomst bieden, als je kindje nieuwsgieriger wordt naar de wereld om zich heen en graag mee wil kijken."

Het advies is om een eigen draagdoek of ringsling mee te nemen indien beschikbaar. Op de locatie is ook een aantal doeken en ringslings aanwezig, alsmede poppen. Tevens zal er een lactatiekundige IBCLC aanwezig zijn voor vragen en advies omtrent borstvoeding voor hen die daar behoefte aan hebben.

De toegang is gratis, consumptie verplicht.