OG3NE annuleert optreden in Zoetermeer. MooijProducties reageert: 'Wij zijn opgelicht'

mainImage
OG3NE annuleert optreden in Zoetermeer. MooijProducties reageert: 'Wij zijn opgelicht'

OG3NE zal komende vrijdag geen optreden verzorgen in Zoetermeer bij de eerste editie van het Summer Night Festival in het SilverDome. Het management van de groep, Rocket Agency & Events, liet dat vanochtend weten.

'Tot onze spijt moeten wij meedelen dat het optreden van OG3NE op 8 juni a.s. tijdens 'Summer Night' te Zoetermeer geen doorgang zal vinden. Ondanks diverse aanmaningen heeft organisator MooijProducties niet aan zijn (betalings)verplichtingen voldaan, waardoor ons niets anders rest dan het optreden te annuleren. Voor restitutie van gekochte kaarten kunt u terecht bij de organisator MooijProducties [email protected]'

Mitchell Mooij van MooijProducties laat aan www.zoetermeersdagblad.nl weten dat hij met zijn bedrijf de dupe is geworden van een derde partij. ,,Wij zijn er ook niet blij mee dat dit door Rocket Agency & Events is gezegd," aldus Mooij. ,,Wij zijn opgelicht." Door wie, dat wil hij in verband met het juridische aspect niet zeggen. ,, Maar wij gaan sowieso stappen ondernemen."

Fotograaf: William Rutten.


| Foto: Digitaal Dagblad.