Zoetermeers Dagblad | Ontbijten op grote hoogte

Ontbijten op grote hoogte

mainImage

Op zaterdag 11 mei is er weer een Molenontbijt rond en op Molen De Hoop bij de Eerste Stationsstraat 37a. De molen is één van de rijksmonumenten van Zoetermeer.

Het ontbijt, dat plaatsvindt van 09.00 tot 11.00 uur, is (zoals voorheen) in buffetvorm, compleet met gebakken ei, vers brood, vleeswaren, kaas, fruit, koffie/thee, jus d’orange et cetera. De Zoetermeerse troubadour Dennis treedt op.

De kosten voor het ontbijt bedragen € 10,00, kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,00. De netto-opbrengst is geheel bestemd voor het onderhoud van de molen. Er is jaarlijks circa 20.000 euro nodig om de molen draaiende te houden. Wederom is het mogelijk om op de stelling van de molen te ontbijten, met uitzicht over de omgeving. Dit kan voor maximaal dertig personen. Dan is de prijs € 20,00 p.p. (excl. 6% BTW). De aanvangstijd is daar 09.30 uur.

Aanmelden kan via [email protected] met vermelding van naam, adres en aantal kaarten. Bij slechter weer, verhuist het ontbijt naar binnen op hoogte in de molen. Het is dan mogelijk om naar buiten te lopen om van het uitzicht te genieten. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar bij Molen De Hoop aan de Eerste Stationsstraat 37A (vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur).