Open dag bij Het Wapen van Zoetermeer

14 January 2020, 07:25 uur
Algemeen
mainImage
Zoetermeers Dagblad

Op zaterdag 1 februari is er weer een open dag bij Het Wapen van Zoetermeer, georganiseerd vanuit Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen in spe kunnen die dag tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje nemen op dit bijzondere complex aan de Zegwaartseweg 31 (ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur). 

 

De trouwzaal bij Het Wapen van Zoetermeer is geopend en ook de buitenplaats staat opgesteld voor een huwelijksplechtigheid. Daarnaast zijn de overige zalen aangekleed voor diverse gelegenheden voor het krijgen van een goede indruk. Ook kun je een kijkje nemen in de bruidssuites. Er zijn medewerkers aanwezig die jullie graag een rondleiding geven en informeren over de mogelijkheden en eventuele vragen zullen beantwoorden.

Er zijn 1 februari ook diverse bedrijven aanwezig op het gebied van trouwvervoer, bruidstaarten, fotografie en muziek. Wil je graag een kijkje nemen op deze locatie tijdens de open dag? Je kunt je aanmelden via de website van Open toptrouwlocatie route.

Komt zaterdag 1 februari niet gelegen voor jullie? Dan kun je ook een vrijblijvende afspraak maken voor een ander moment. Dit kan via 079-7600055 of per mail naar [email protected].

Virtuele tour
Al nieuwsgierig geworden? Via de online 360 graden-tour kun je alvast een kijkje nemen bij Het Wapen van Zoetermeer.