mainImage

Overval in Z'meer, signalement verdachte bekend

28 april 2020, 17:43 uur
Algemeen

De politie zoekt getuigen van een overval op afhaalrestaurant Burgerme op zondagavond 26 april aan de Oranjelaan in Zoetermeer. Bij de overval raakte niemand gewond. Er zijn, zo meldt de politie vandaag, nu meer feiten bekend over de zaak.

Rond 23.45 uur ging een man het afhaalrestaurant aan de Oranjelaan naar binnen en bedreigde de aanwezige medewerker met een vuurwapen. Nadat de verdachte een geldbedrag buit maakte, verliet hij het restaurant en stapte vervolgens bij een andere man op een witte scooter en vertrok in onbekende richting. Sindsdien ontbreekt van de verdachten ieder spoor.

Signalement overvaller
De verdachte is een donker getinte man van ongeveer 20 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, donkere broek, zwarte schoenen en een zwarte nektas. Daarnaast droeg hij blauwe handschoenen en had hij een zilveren horloge om zijn pols.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van de overval. Of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.


Foto: AS Media