Zoetermeers Dagblad | Raad stemt morgen over nieuwbouw FC Zoetermeer

Raad stemt morgen over nieuwbouw FC Zoetermeer

mainImage
Raad stemt morgen over nieuwbouw FC Zoetermeer

De gemeenteraad stemt morgenavond tijdens de raadsvergadering over het voorstel voor de bouw van een nieuwe was- en kleedaccommodatie bij FC Zoetermeer. De fracties moeten akkoord gaan om een krediet van ruim 1 miljoen euro te verstrekken voor de plannen.

Uit een bouwkundige opname in een eerder stadium is gebleken dat de was- en kleedaccommodatie 'zich in een slechtere staat bevond dan aanvankelijk werd verondersteld'. Daarom is besloten dat de gemeente, die eigenaar is van dit deel van het complex, een nieuwe gebouw zal realiseren voor de leden zich kunnen omkleden.

De nieuwe was- en kleedaccommodatie is door de gemeente en FC Zoetermeer ontworpen. Het nieuwe gebouw van ongeveer 590 vierkante meter zal bestaan uit twaalf kleedkamers met sanitair, bergruimte en een EHBO/massageruimte. Het gebouw zal worden gesitueerd aan de achterzijde van het terrein. Het clubgebouw van FC Zoetermeer, dat eigendom is van de vereniging, blijft voorlopig staan en zal over een aantal jaren door de vereniging vervangen worden door een nieuw clubgebouw.

Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl.


Foto: Digitaal Dagblad