Zoetermeers Dagblad | SeniorWeb weer in pand Rabobank Zoetermeer

SeniorWeb weer in pand Rabobank Zoetermeer

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Rabobank Nederland en SeniorWeb hebben hun samenwerking deze maand verlengd. Beide organisaties werken al sinds 1997 samen om ouderen en ook klanten van de bank te ondersteunen bij hun reilen en zeilen in de digitale wereld, zoals het regelen van geldzaken via een computer of tablet. 

SeniorWeb, een landelijke vereniging met 150.000 leden, 415 cursuslocaties en circa 3.000 vrijwilligers, ondersteunen de lokale Rabobank-vestigingen met het aanbieden van workshops internetbankieren en mobiel bankieren. Alles met als doel om de kennis van internet bij ouderen, en daarmee hun financiële zelfredzaamheid, te vergroten.

Ook Rabobank Zoetermeer is één van de plekken waar SeniorWeb met regelmaat neerstrijkt. Vanwege het vertrek uit het oude kantoor in Rokkeveen week SeniorWeb enige tijd uit naar het Forum Zoetermeer, maar sinds dit jaar vinden de bijeenkomsten weer plaats bij het Rabobank-kantoor aan Centrum West 35. Vorige maand kwam het gezelschap daar voor het eerst sinds lange tijd weer bijeen.  


Foto: Digitaal Dagblad