Uitreiking Innovatieprijs Unicoz

16 September 2019, 18:45 uur
Algemeen
mainImage

Wethouder Jan Iedema (foto) van onderwijs en Tweede Kamerlid Michel Rog van het CDA zullen woensdagavond in het SilverDome de Unicoz Innovatieprijs uitreiken in Zoetermeer. 

Binnen Unicoz staat kwaliteit en het ontwikkelen van talent bij leerlingen hoog in het vaandel. Om onderwijskundige innovatie binnen onze scholen te stimuleren en te waarderen is de Unicoz Innovatieprijs in het leven geroepen. Sinds 2012 wordt de prijs eens per twee jaar uitgereikt.

Deze keer is de uitreiking gekoppeld aan de viering van het tienjarig bestaan van de Unicoz-onderwijsgroep. Dat vieren zij met een Jubileum festival voor alle medewerkers op 18 september in het SilverDome.

Uit maar liefst negen inzendingen van diverse scholen, heeft een interne jury een aantal innovaties geselecteerd. Deze zijn genomineerd voor de eerste, tweede en derde prijs. De externe jury kiest de uiteindelijke winnaars. De externe jury bestaat uit Jan Iedema, Wethouder onderwijs van de gemeente Zoetermeer, tevens voorzitter van de jury en Michel Rog, Tweede Kamerlid voor het CDA en onderwijswoordvoerder.

De externe jury zal de prijswinnaars bekend maken en de prijzen uitreiken. De prijzen bestaan uit een geldbedrag dat bestemd is voor nieuwe of vervolgactiviteiten binnen de eigen school.