Van der Valk voelt zich welkom in Zoetermeer

29 January 2020, 07:57 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Wethouder Margreet van Driel wordt omringd door journalist Bart Bakker (links), Ted van der Valk (midden) en McDonald's eigenaar Mark Broks (rechts). De komst van Van der Valk naar Zoetermeer belooft volgens betrokken een mooie aanwinst voor de stad en omliggende gemeenten te worden.

Tijdens een informatiebijeenkomst voor bewoners, politici en ondernemers, gisteravond in Dekker, was Ted van der Valk namens de familie aanwezig om een toelichting te geven over de komst van een groot Van der Valk Hotel in Zoetermeer. Hij liet zich onder meer ook informeren door wethouder Margreet van Driel, de architect en gaf waar nodig namens de familie ook een toelichting. Ted van der Valk, verantwoordelijk voor het succesvolle Van der Valk Den Haag-Nootdorp, voelde zich meer dan welkom in Zoetermeer.

 

Diverse positieve en uiteraard ook kritische reacties van een paar bewoners, zoals dat vaak gaat bij een nieuwbouwproject, waren hoorbaar. De verwachting is dat Van der Valk in Zoetermeer een bovenregionale functie gaat krijgen door het bezoek van inwoners uit Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg en Den Haag. 

"Het was een positieve avond", concludeert Ted van der Valk. "Als familie blijven we open staan voor vragen en opmerkingen van inwoners. We kijken uit naar dit bijzondere nieuwbouwproject. Het gaat echt iets heel moois worden".

"Van der Valk is zeker welkom", zei de ook aanwezige Mark Broks, eigenaar van de nabije gelegen McDonald's vestiging. "Ik ben blij dat de leegliggende kavel eindelijk wordt benut. Ook voor ons zal dit meer klanten gaan opleveren". 

"Het is goed voor de stad", aldus Margreet van Driel. "Ik ben er van overtuigd dat Van der Valk een aanwinst wordt voor Zoetermeer". 

Over het toekomstige Van der Valk Hotel met 180 kamers, dat komt in de omgeving van de Zilverstraat in Zoetermeer, vindt eind 2020 de volgende bijeenkomst plaats. 


Door: Bart Bakker