Zoetermeers Dagblad | Voor Zoetermeerders met politieke kennis

Voor Zoetermeerders met politieke kennis

mainImage

De Zoetermeerse fracties van PvdA en SP organiseren voor vrijdag 10 mei samen weer het 'Rode Café', een politieke pubquiz. Het is de derde keer dat deze pubquiz plaatsvindt, na de start in 2018. Het thema is 'de toekomst van Europa' in verband met de verkiezingen voor het Europees Parlement op 23 mei.

De pubquiz wordt voorafgegaan door een debat en daarom hebben PvdA en SP van alle landelijke partijen die meedoen aan de verkiezingen kandidaten uitgenodigd. Zaken als Europese samenwerking, de vluchtelingenproblematiek en uitdagingen op het gebied van veiligheid, werk en economie komen aan bod.

Na het inhoudelijke gedeelte start de pubquiz, met een wisseltrofee en een kleine prijs als inzet. Alle inwoners van Zoetermeer zijn welkom om het debat bij te wonen en deel te nemen aan de quiz.

Locatie: De Kapelaan, Nicolaasplein 2 (in de Dorpsstraat). Aanvang debat: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee). De pubquiz is gratis, opgeven kan per team van 2-5 personen of als individu via: [email protected]