Zoetermeerse volkszanger lanceert debuutsingle

10 January 2020, 10:10 uur
Algemeen
mainImage

De 21-jarige in Zoetermeer geboren en getogen zanger Jamie Young heeft op 8 januari zijn eerste single gelanceerd. In de Nederlandstalige ballad ‘Weet jij dan niet’ bezingt hij de liefde.

 

Young werkt in het dagelijkse leven met veel plezier als luchthavenbeveiliger op Schiphol. Hij is nu drie jaar actief als zanger en verzorgde reeds vele optredens. Als kleine jongen ging Young altijd mee met zijn vader en zong hij ook een liedje met hem. Zo is zijn liefde voor muziek ontstaan en gegroeid.

"Dolgraag wil ik liefde en plezier overdragen op het publiek. Daarom hoop ik dat veel mensen van dit nummer gaan genieten. En ik beloof alvast dat mensen snel weer van me gaan horen."

Voorbeelden
Zijn grote voorbeelden zijn dan ook grootheden uit het vak zoals Marco Borsato, René Froger, Tino Martin en zijn vader Ricky Daniels. Young treedt steeds vaker op buiten Zoetermeer. "“Het is mijn grote droom ook maar een deel van het landelijke succes van deze heren te mogen hebben. Dat zou ik echt geweldig vinden."

Productie
Voor zijn debuutsingle 'Weet jij dan niet' ging Young een samenwerking aan met producer/componist Marco Luesink en in de Evolution-Studio ontstond deze ballad waarvan Heidi Peters de tekst schreef. Jaap van Didden, inmiddels al verantwoordelijk voor honderden videoclips van artiesten, heeft de videoclip verzorgd die te vinden is op Youtube. Verder is het nummer te beluisteren via vele grote portals zoals Spotify, Deezer, HitsNL en Apple Music.