Zoetermeerse zangers en muzikanten, meld je aan!

19 January 2020, 08:48 uur
Algemeen
mainImage

In de week van 14 tot en met 21 februari draait het om samenspel bij CKC & partners en iedereen in Zoetermeer kan meedoen. Elkaar ontmoeten, samen muziek maken en iets moois neerzetten, dat is het devies. Een onvergetelijke ervaring die niet alleen heel leerzaam is, maar ook leuk.

 

"Met deze week willen we muzikanten samenbrengen. Er ontstaan bijzondere nieuwe initiatieven, maar één van de leukste dingen blijft het ontmoeten van andere muziekliefhebbers”, vertelt Joep Annegarn, adjunct-directeur van CKC & partners.

Binnen de muren van CKC & partners is het een ontdekkingsreis van het ene toffe initiatief, naar de andere bijzondere jamsessie of voor de gelegenheid samengestelde band.  Je vindt zangers die hun talenten eindelijk kunnen combineren met live muziek, en muzikanten die op hun beurt hun favoriete nummer completeren met daadwerkelijk gezongen lyrics.

Deze Samenspelweek is een periode waarin CKC’ers en partners, maar ook muzikanten van buiten het CKC, samensmelten. Het resultaat? Leermomenten, ontwikkeling op muzikaal gebied en veel, heel veel lol.

Aanmelden is nog mogelijk! Ga naar samenspel.ckc-zoetermeer.nl.