Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Oud-prof Ali Boussaboun had gisteren een gewichtig aandeel in de thuiszege van vierdeklasser FC Zoetermeer op TOGB: 3-2. De 39-jarige voormalig speler van onder meer Feyenoord, NAC en ADO Den Haag, die ook uitkwam voor het nationale voetbalelftal van Marokko, scoorde twee keer uit een vrije trap. Dat gebeurde al snel in de wedstrijd: in de vijfde en negende minuut.

Via een penalty kwam TOGB daarna terug tot 2-1. In de tweede helft nam FC Zoetermeer weer afstand, waarbij Hamza Annaji medespeler Houssain El Zeryouh op maat bediende. De bezoekers uit Berkel en Rodenrijs bliezen het duel rond minuut 60 weer leven in met een treffer, maar de drie punten bleven in Rokkeveen.

De scheidsrechter strooide met kaarten: acht keer gaf de leidsman geel en in twee gevallen leidde dat tot het wegsturen van een speler bij FC Zoetermeer. El Zeryouh en Dennis Wareman konden voortijdig gaan douchen.

FC Zoetermeer staat na drie speelronden vijfde in de 4e klasse C, waarin SEV koploper is. Op 13 oktober (15:00 uur) wacht het uitduel met het nog puntloze Haagse Hout.