Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Tweedeklasser DSO moest vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen UVS genoegen nemen met een punt: 1-1. De bezoekers speelden de laatste twintig minuten met tien man na een rode kaart. Het was ook in die periode dat de Zoetermeerders ietwat gelukkig op gelijke hoogte kwamen, nadat een schot van Roel Stoffels van richting werd veranderd en in het doel belandde. Daarvoor, in minuut 65, was UVS via een rake strafschop op voorsprong gekomen.

Bij DSO viel aanvaller Jeffrey Flohr na dertig minuten uit met een liesblessure. Hij verstapte zich bij een balaanname. Mike Montanus (afwezig), Chris Hagi (enkelblessure) en Jeroen Heijdt (geschorst) ontbraken in de wedstrijdselectie.

In 2C staat DSO na drie optredens op plaats zeven met vier punten. Op zaterdag 13 oktober wacht de ploeg van coach Oscar Biesheuvel (foto) een ontmoeting met DoCos in Leiden.

Fotograaf: © Orange Pictures / Toon Dompelin.