Opening Venéco Techhub in Zoetermeer

29 January 2020, 16:39 uur
Ondernemen
mainImage
Rechts: Wethouder Jan Iedema (Onderwijs & Economie). Links: Mark van der Windt, operationeel directeur Venéco.

Venéco opende vandaag haar Techhub in het gebouw van de Dutch Innovation Factory (DIF) in Zoetermeer. Venéco levert al 25 jaar toekomstbestendige oplossingen op het gebied van IT.

 

De DIF bevindt zich in het Dutch Innovation Park en is een ware IT-hotspot, waar ruim 700 hbo-studenten van De Haagse Hogeschool samen met nationale en internationale IT-bedrijven kennis delen en samenwerken aan de toekomst. Wethouder Jan Iedema (Onderwijs & Economie) had lovende woorden over voor Venéco tijdens de officiële opening.

"Steeds meer (IT-)bedrijven vestigen zich in het Park door de mogelijkheden die deze locatie biedt. Met name de samenwerking tussen de aanwezige technologiebedrijven en aansluiting bij het (IT-)onderwijs maakt het een aantrekkelijke keuze."

De Venéco Techhub gaat (flex)werkplek bieden aan zes medewerkers, plus een speciale ruimte voor kennis- en innovatiesessies. "We richten onze blik graag op de horizon, verdiepen ons in wat nog gaat komen. Die eigenschap hebben we gemeen met de DIF", aldus Mark van der Windt, operationeel directeur van Venéco.