Zoetermeers Dagblad | Zoetermeers bedrijf initieert joint venture

Zoetermeers bedrijf initieert joint venture

mainImage

Het Zoetermeerse Enjoy & Deploy, Host Access Solutions, Office in a Box en Softadvice hebben de handen ineen geslagen en gaan samen verder als de Benelux Group. De joint venture is ontstaan door de groeiende vraag naar M-Files bij steeds grotere bedrijven en organisaties. De nieuwe organisatie heeft met deze unieke samenwerking in één klap de meeste M-Files ervaring en deskundigheid in huis.

Patrick Vervloesem die in de nieuwe organisatie de verantwoordelijkheid van Sales Management op zich neemt: "Met Softadvice kwamen we bij steeds grotere organisaties die M-Files inzetten, bovendien hebben veel van deze organisaties ook een kantoor in Nederland. Met de collega’s in Nederland hebben we een eerste stap gezet om in de gehele Benelux dit type klant beter te kunnen implementeren en faciliteren."

Ruud van Graafeiland, verantwoordelijk voor de Marketing van de Benelux Group vult aan: "Wij bundelen in de joint venture de kennis en ervaring van vier organisaties en vele klanten in Nederland, België, Luxemburg en de Antillen. De organisaties zijn allemaal al langere tijd partner van M-Files en vullen elkaar perfect aan. Zo brengt Enjoy & Deploy haar kennis in op het gebied van digitaal ondertekenen en functioneel beheer."

Michel Snitjer reageert daarop: "Vanuit Deventer hebben wij een partnership met Microsoft en kunnen de klanten voorzien van de nieuwste software voor een up to date werkomgeving. Veilig, bereikbaar vanaf elke locatie en geïntegreerd met de voordelen van M-Files."

Daarnaast heeft de Benelux Group vele integraties gerealiseerd. Onder andere met Exact, Workbook, Scansys, Chronoscan, SignRequest, Validsign en Company Info. Ronald Uitslag afkomstig van Host Acces Solutions daarover: "In België en Nederland hebben we capaciteit om gebruik te maken van het ontwikkelplatform van M-Files om specifieke klantvragen te realiseren. Net als in het verleden zal ik me met het ontwikkelteam en de mensen bij M-Files bezig houden met mooie en vooral voor de eindgebruiker zo eenvoudig mogelijke oplossingen. Of het nu maatwerk is of configuratie van de standaard applicatie, eenvoud in gebruik staat bovenaan de prioriteit."

Het management van M-Files heeft laten weten zeer verheugd te zijn met de samenwerking binnen haar partner community. Antti Arvio, een senior director van het Finse bedrijf en verantwoordelijk voor het uitbouwen van een Ecosysteem rondom het M-Files platform liet weten zeer positief te zijn over deze stap. Een stap die naar zijn verwachting elders ter wereld ook navolging zal krijgen. De waardering van onze klanten, analisten en een steeds groter marktaandeel bij de grotere organisaties vraagt om een bundeling van krachten in ons ecosysteem. Sterke partnerorganisaties als de Benelux Group zijn daarbij voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het succes van M-Files.