Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Bij tweedeklasser DSO is de druk weer een beetje van de ketel na de 3-1 thuiszege van vanmiddag op Soccer Boys. De ploeg klimt daardoor van de twaalfde naar de negende positie in 2C. Jeffrey Flohr, goed voor twee doelpunten, kroonde zich tot man of the match. Tim Lamboo nam de andere treffer voor zijn rekening.

Bij rust stond het 2-0 en na een 3-0 voorsprong deden de bezoekers uit Bleiswijk tien minuten voor tijd wat terug.

Voor het elftal van coach Oscar Biesheuvel is het pas de tweede competitieoverwinning van dit seizoen. De laatste keer dat er gewonnen werd was op 22 september tegen Monster (0-3).

Uit de zorgen is DSO nog zeker niet, want de marge met hekkensluiter TAVV, de tegenstander van volgende week, bedraagt slechts vier punten.

Fotobron: Orange Pictures.