Zoetermeers Dagblad | Zoetermeer Vooruit on Tour op 7 en 14 mei

Zoetermeer Vooruit on Tour op 7 en 14 mei

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Om te weten wat speelt bij de inwoners van Zoetermeer is Zoetermeer Vooruit al ruim twee jaar elke week 'on Tour' en te vinden op verschillende locaties in de stad. Om inwoners beter de gelegenheid te geven de partij te bezoeken en aan te spreken zijn zij voortaan om de week op dinsdag te vinden in de lunchroom van het Stadhuis-Forum (bibliotheek). De andere week zijn zij op dinsdag te vinden op wisselende locaties in de stad. Zoetermeer Vooruit wil daarbij iedere week de koppeling maken met een actualiteit die in de gemeenteraad speelt.

Op dinsdag 7 mei is de eerste on Tour met deze opzet. Zoetermeer Vooruit is dan van 14.00 tot 15.30 uur te vinden in de wijkpost van Oosterheem (Enjoy - Oosterheemplein 198).

Op dinsdag 14 mei is Zoetermeer Vooruit van 14.00 tot 15.30 uur te vinden in de lunchroom van het Stadhuis-Forum. Het onderwerp is dan Palenstein, een wijk waar veel wordt gesloopt en vernieuwd. Wat doet dat voor de bewoners in de wijk? Hoe ervaren zij dat en waar lopen zij tegenaan?


Foto: Digitaal Dagblad