Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Een grote deceptie leek voor derdeklasser DWO in de maak deze speelronde, maar na een spectaculaire comeback tegen NSV'46 stond er na negentig minuten toch een 6-4 op het scorebord. De eerste drie competitiepunten voor de Zoetermeerders dit seizoen zijn daarmee een feit.

DWO kwam op eigen veld met 0-3 achter en die achterstand had nog groter kunnen zijn, ware het niet dat een inzet van de bezoekers op de paal uiteen spatte. Kort voor rust zorgde Dylan de Haan voor 1-3, op aangeven van Keanu Poulo.

In de tweede helft kwamen de bezoekers uit Noorden zelfs nog op 1-4, maar daarna startte DWO met de Great Escape. Dylan de Haan (assist Generick Luydens) en invaller Dylan Flohr (assist Joep Roovers) brachten de spanning terug. Kevin Mbemba (4-4, assist Jersylee Riley) en Luydens (voorzet over de keeper) zetten daarna een Zoetermeerse voorsprong op het scorebord, waarna Roovers het duel in het slot gooide.

In de derde klasse A staat DWO nu negende.