Brons voor Zoetermeerder bij Karate Cup Sittard

24 December 2019, 13:26 uur
Sport
mainImage

Op zaterdag 21 december vond in Sittard de 13e Internationale Karate Cup Sittard plaats. Dit kumitetoernooi, onder auspiciën van de Karate-do Bond Nederland, kent altijd een zeer sterk deelnemersveld uit binnen- en buitenland. Zeven kumite-karateka van Budoschool Kai Sei uit Zoetermeer namen deel. Er waren 464 deelnemers vanuit 76 clubs. Colin Vercammen pakte brons. In de categorie jongens U16 -52 kilo won Vercammen zijn eerste wedstrijd met 2-1. Hij verloor zijn tweede wedstrijd met 0-4 van de latere finalist en mocht zich direct klaarmaken voor het gevecht om de derde plaats. Gebrand op de overwinning, wist hij deze strijd na een zware battle met een 3-2 winst naar zijn hand te zetten, waarmee de beker voor de derde plek binnen was.