De Meervogels houdt clinics voor de jeugd

19 June 2020, 09:49 uur
Sport
mainImage

De selectie van De Meervogels organiseert seizoenafsluitende clinics voor de jeugd. De spelers kwamen zelf met het initiatief, omdat het korfbalseizoen de afgelopen maanden heeft stilgelegen en de meeste jeugdteams op dit moment maar één keer in de week trainen. Het gaat om vier afsluitende clinics. Naast de jeugd van De Meervogels, mogen ook vriendjes en vriendinnetjes worden worden, als zij het leuk vinden om een keertje mee te korballen. Kijk voor data en tijden op https://www.zkvdemeervogels.nl/2020/06/11/seizoenafsluitende-clinics-voor-de-jeugd/.

Vindt jouw kind het leuk om voor de zomervakantie de laatste korfbaltechnieken mee te krijgen van de selectie, te korfballen met zijn of haar vriendinnen of gewoon lekker bezig te zijn op het veld? Mail dan naam, huidig team en welke clinic(s) aanwezig naar [email protected]. Ook wanneer iemand een vriendje of vriendinnetje wil meenemen naar de clinic, moet de naam van het vriendje of vriendinnetje worden doorgegeven. Let op: vol is vol.

Tijdens de clinics zullen de coronamaatregelen in stand worden gehouden. Dit betekent dat er coronacoördinaten aanwezig zullen zijn, het materiaal gedesinfecteerd wordt, ouders (helaas) niet mogen kijken naar de clinic en de kantine gesloten blijft. Wel zal de selectie voor water en limonade zorgen.