Kennismakingslessen bij MHCZ

11 May 2019, 08:30 uur
Sport
mainImage
Frank Ideler

Heb je belangstelling om vanaf het nieuwe seizoen te starten met hockey of om het weer op te pakken? Bij MHC Zoetermeer is in diverse categorieën en op verschillende niveaus ruimte voor nieuwe leden, zo meldt de club. Voor senioren, veteranen en jong-senioren wordt in mei een voorlopige teamindeling gemaakt. Voor de jeugd worden de teamindelingen voor volgend seizoen zoveel mogelijk in juni afgerond.

Bij MHC Zoetermeer worden kinderen opgeleid op het eigen hockeyniveau. De teams zijn in de competitie te vinden in alle klasses, van de hoogste KNHB jeugdcompetities tot de lagere. De trainersstaf bestaat uit professionele en gediplomeerde hoofdtrainers, hoofdcoaches, technisch coördinatoren en eigen jeugdtrainers die zelf in de oudere jeugd spelen. Voor de keepersopleiding werkt de club samen met het gerenommeerde GoalieWorks van Oranje-international Pirmin Blaak, dat een vestiging heeft bij MHCZ.

Kennismakingslessen

Voor kinderen die willen ontdekken of hockey voor hen een leuke teamsport is, starten in mei twee series kennismakingslessen voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Informatie hierover is te vinden op www.kennismakingscursus.nl.

Voor leden vanaf 17 tot ongeveer 25 jaar biedt MHCZ het Jong Senioren Hockey aan. In deze competitie spelen hockeyers van bovengenoemde leeftijd, waardoor het verschil in leeftijd en levensfase binnen het team beperkt blijft. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de hockeyvereniging via [email protected].

MHCZ heeft zo'n 1500 leden tussen de 4 en 72 jaar en beschikt over vijf kunstgrasvelden, waarvan drie watervelden en twee semi-watervelden, een miniveld (1/4 veld) en een pannaveldje met speeltoestellen.