Selectie FC Zoetermeer naar Portugal

8 January 2020, 10:02 uur
Sport
mainImage
Chris van Dijke

De selectie van FC Zoetermeer reist vandaag af naar Albufeira in Portugal voor een vierdaags trainingskamp. De selectie bestaat uit zowel spelers van het eerste als tweede team, plus stafleden en een groep vrijwilligers. Doel van het trainingskamp is om de spelersgroep klaar te stomen voor de tweede seizoenshelft.

 

Het gezelschap van circa 45 personen landt deze ochtend op het vliegveld van Faro in het zuiden van Portugal. Na aankomst in het hotel zal gezamenlijk worden geluncht en is de rest van de dag een vrij programma voor iedereen. Morgen begint met een ochtendwandeling na het ontbijt alvorens in de middag een wedstrijd zal worden gespeeld tegen Vitesse Delft met het tweede elftal.

Vrijdagochtend treedt het vlaggenschip aan in de 'Algarve Cup' tegen RAS, Westervoort en Saenden en ’s middags is er een paintballsessie. Zaterdag zal de selectie einde van de middag richting Faro reizen voor de terugreis naar Rotterdam Airport. FC Zoetermeer verblijft in een viersterrenhotel (all-inclusive).