Zoetermeers Dagblad | Start inschrijving hardloopwedstrijd Z'meer

Start inschrijving hardloopwedstrijd Z'meer

mainImage

Atletiekvereniging Ilion organiseert voor zondag 10 november de 43e editie van de Klaverbladloop. De inschrijving voor deze bekende Zoetermeerse najaarsklassieker is nu geopend. Het maximaalaantal deelnemers is 1500 en vol is vol. Er is een keuze uit 5, 10 of 15 kilometer.

De kosten bedragen, afhankelijk van de afstand, 7, 8 of 9 euro. Het inschrijfgeld is inclusief een (fris)drankje, water of kop koffie. Inschrijven op de dag zelf kost 2 euro extra. Inschrijven kan via de site van Ilion, www.ilion.nl. Voor de jeugd onder 12 jaar is er een aparte jeugd- en scholierenloop van 1.000 meter met de finish op de atletiekbaan aan de Van der Hagenstraat. De kosten van deze jeugdloop bedragen 1 euro.

Pacers

Per afstand is er een tijdwaarneming en wordt een klassement opgesteld. Ervaren Ilion-lopers helpen de deelnemers een goede tijd te realiseren: ze zijn herkenbaar aan een ballon met daarop de eindtijd die zij gaan realiseren. Na afloop is er een medaille voor de deelnemers en water aan de finish. Ook zijn er gratis verse stroopwafels. 


Foto: Zoetermeers Dagblad