SV Oosterheem rondt oefenprogramma af

28 August 2019, 15:00 uur
Sport
mainImage

Met dertien nieuwe spelers heeft sv Oosterheem een oefenprogramma tegen vier ploegen afgerond. Alle ploegen spelen in een hogere klasse, met uitzondering van het gedegradeerde BSC’68. Ivm de bouw van de nieuwe kantine werden alle wedstrijden buitenshuis gespeeld.

Naaldwijk
In de eerste minuut al kwam SVO achter, echter daarna werd er, in de eerste helft, geen kans meer weggegeven. In de 2e helft wisselde Naaldwijk 11 spelers. Mede daardoor kon SVO het conditioneel niet meer opbrengen, eindstand 4-0.

Rotterdam United
Via een mooie goal van Mark van Domburgh kwam SVO op 1-0. Daarna kort achter elkaar 2 foutjes waardoor het 1-2 werd. Hierna moest Mark van Domburgh er geblesseerd af en werden er geen kansen meer benut. Rotterdam United deed dit wel. Eindstand 1-3

SVO had in deze wedstrijd veel geblesseerde spelers. Dus speelden een aantal spelers op een andere positie. SVO kreeg weer snel een doelpunt tegen. Dave Elderhorst maakte nog wel gelijk. Een aantal spelers kampte met kleine pijntjes, waardoor SVO het heel lastig had. Eindstand 6-2

BSC’68
De eerste helft was prima. SVO gaf wel een aantal kansen weg maar toch ging met 0-0 de rust in. In de 2e helft hadden een aantal spelers weer wat pijntjes en omdat er maar 2 wissels waren  kon BSC in de 2e helft uitlopen naar 4-0.