Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De stadsderby tussen SV Oosterheem en FC Zoetermeer in de vierde klasse C leverde gisteren niet het gewenste vuurwerk op. FC Zoetermeer toonde zich heer en meester en drukte dat ook uit in de score, waardoor er van een échte wedstrijd nooit sprake was: 1-5.

Slechts zeventien minuten hadden de bezoekers nodig voor een zeer comfortabele marge van drie, met treffers van oud-prof Ali Boussaboun, Jeroen Corstanje en Houssain El Zeryouh. SV Oosterheem deed na een halfuur wat terug- Menno Willemstein scoorde - maar het bleek niet de aanzet tot een spectaculaire comeback.

De thuisploeg van trainer Fred van Dokkum kreeg voor rust zelfs nog een doelpunt om de oren, wederom afkomstig van El Zeryouh. In de tweede helft wist ook Dennis Wareman het vijandelijke net nog te vinden in Sportpark Buytenpark.

Na twee speelronden in 4C staat SV Oosterheem nog met lege handen, FC Zoetermeer heeft met deze zege de eerste punten te pakken.

Programma

Op 6 oktober (14:30 uur) kruist FC Zoetermeer thuis de degens met TOGB, SV Oosterheem komt pas op 13 oktober weer in actie. DVC is dan de opponent in Zoetermeer.