Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Tegen nummer twee Laakkwartier was SV Oosterheem vanmiddag dicht bij een stunt, maar de Zoetermeerders verkwanselden in de slotfase een 3-2 voorsprong: 3-4.

Vierdeklasser SV Oosterheem, dat tot nu toe slechts één keer won in de competitie, bood de Haagse bezoekers heel wat weerstand en dat vertaalde zich ook in de score. Na een 0-2 achterstand kantelden Timothy van Leeuwen (doelpunt voor rust) en Mark van Domburgh en Nick de Vries (goals na rust) het duel. De blauwwitte brigade van trainer Fred van Dokkum capituleerde echter in de laatste tien minuten.

Op de ranglijst van 4C duldt SV Oosterheem alleen de puntloze hekkensluiters DVC en SV Wassenaar nog onder zich. Laakkwartier is met SEV en Ariston'80 in een felle strijd om het kampioenschap verwikkeld.