Zoetermeers Dagblad | Bijzondere expositie bij Woonhart Zoetermeer

Bijzondere expositie bij Woonhart Zoetermeer

mainImage

Er komt een bijzondere tentoonstelling van full size beschilderde olifantenbeelden bij het Zoetermeerse Woonhart. De expositie, die wordt georganiseerd door Elephant Parade en ondernemers van Woonhart Zoetermeer, is te zien van zaterdag 27 april tot en met 23 mei. Op de promenade en in de passage van de woonboulevard komen twintig olifantenbeelden te staan.

Samen vormen de olifanten een tentoonstelling waar diverse nationale en internationale kunstenaars en artiesten hun bijdrage aan hebben geleverd. Elephant Parade stond reeds in grote steden zoals Bangkok, Londen en Amsterdam.

Een kleinere versie van de expositie, speciaal samengesteld voor winkelcentra en winkelgebieden, komt naar het Woonhart in Zoetermeer. De organisatie van Elephant Parade zet zich in voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant. Het Cultuurfonds Zoetermeer en Floravontuur Promotie Zoetermeer hebben deze expositie mede mogelijk gemaakt.

De expositie is gedurende bovengenoemde periode gratis te bewonderen. Burgemeester Charlie Aptroot verricht op dinsdag 30 april om 10.00 uur de opening.