Weer Urban Hippie Markt in Zoetermeer

16 September 2019, 12:05 uur
Uitgaan
mainImage

Deborah Schipper-Mosselman organiseert voor zaterdag 28 september weer een Urban Hippie Markt in Zoetermeer. Het is de vijfde keer dat dit event plaatsvindt.

Op zaterdag 28 september van 12.00 tot 16.00 uur zullen er zo’n 60 deelnemers zijn en is Buurttuin de Zoete Aarde aan de Broekwegzijde 195 opnieuw het decor voor de meest uiteenlopende verkooplieden, workshops, muziek en food. Wat hen verbindt is dat ze veelal kleine (woonkamer) ondernemers zijn die bewuste keuzes maken en hun product met passie ontwerpen, maken of inkopen.

Geniet deze editie van diverse lokale producten zoals Oma Appels lekkernijen, Vegan gebak van Aloha cakes, brood en meer bij Rachel Ridderhuys, een artisan frietje van Patat&More en vers geoogste groenten uit Buurttuin Zoete Aarde. Maar ook van de originele en duurzame cadeautjes voor jezelf of die lieve vriend, vriendin, broer of zus, vader of moeder of opa en oma? Handgemaakte sjaals van Luckyshh, cadeautjes voor moeder en kind bij Belle1983, handgemaakte wollen kinderkleding bij Juul&Soof, 2e handsboeken bij De Gomballenfabriek en nog veel meer! (zie Facebook Urban Hippie Markt)

Er zijn twee ingangen: de hoofdingang Buurttuin Zoete Aarde en de ingang naar Het Lijsternest: pleintje Ora et Labora. Beide entrees liggen aan het fietspad aan de Broekwegzijde tussen Stadshart en Noord Aa – gebied Zoetermeer.