mainImage

Haagse Popprijs voor Goldband

26 oktober 2020, 11:14 uur
Den Haag & Regio

De Haagse Popprijs 2020 is in het weekeinde uitgereikt aan Goldband. Tijdens de Popnacht in het Paard, de afsluiting van de Popweek, kreeg het trio Boaz, Karel en Milo ook nog een prijs voor Beste Release (Van de Roulette naar de Doublet) en voor Beste Video (Ja Ja Nee Nee).

Namens de band liet Milo weten 'dankbaar en blij te zijn dat we zoveel waardering krijgen uit deze mooie stad. We gaan er alleen maar harder voor knokken'. Met een nieuwe single (november) en een nieuw album, voorjaar 2021, lijkt het voorspoedig te gaan voor de drie muzikanten. Bij het album laten zij zich inspireren door Doe Maar, Goede Doel en De Dijk  Het gaat het trio daarbij om 'hele toffe muziek. Dat willen we terughalen, maar dan met een nieuw tintje', zo liet Karel weten. Doel van Goldband is 'interessante popmuziek te maken. Zonder ons te conformeren. Dat is onze zoektocht', aldus Milo.

De Music Support Act ging naar Juulz (als opvolgers van Goldband), het Beste Initiatief ging naar Meet The Urban Pro's, een samenwerking van Cultuurschakel, PAARD en GUAP. Zij organiseren bijeenkomsten voor Haagse Hiphop, R&B en Urban muziekacts waar professionals elkaar kunnen ontmoeten.

 


Foto: paard.nl