mainImage

Zoetermeerse ondernemer blij met stroopwafelzaak

30 juli 2021, 12:39 uur
Lokaal

Voor veel ondernemers zijn het bepaald geen gemakkelijke tijden, maar het weerhoudt sommigen er niet van om iets nieuws op te starten. Zo opende de Zoetermeerse ondernemer Reno Hilgersom eind juni de stroopwafelzaak dip aan het Damplein 98 in Leidschendam.

Hilgersom, tevens eigenaar van Het Wapen van Zoetermeer, restaurant Leeuwenbergh en restaurant PuuRR aan de Vliet, zag het als een verfrissend intermezzo in deze tijden van corona-ellende. Partner Britt Oosterbaan werkt onder andere in de zaak.

Laat je verrassen...
De winkel is zeven dagen per week (09.30-17.30 uur) dé plek voor de gaafste stroopwafels en de lekkerste koffie. Laat je verrassen door nieuwe smaken en creëer je eigen stroopwafel met tien verschillende dips. Maar ook de verse klassieke superwafel is hier verkrijgbaar. Vers bereid terwijl u wacht.

"Naast de overheerlijke dip-stroopwafels kun je bij dip ook terecht voor een kop koffie op het terras of binnen in de stijlvol ingerichte winkel", aldus Hilgersom. "Een stroopwafel eten is hier een beleving en daarnaast een superleuke aanwinst voor Leidschendam Centrum. Wij vonden dat er in de omgeving van de Vliet een goede koffiezaak miste. De combinatie met stroopwafels maakt het uniek en helemaal af."