DSO treft morgen oude bekenden

8 March 2019, 09:40 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Voetbalploeg DSO kruist morgen de degens met RCL in de tweede klasse C, een ontmoeting die deels in het teken staat van het weerzien met oude bekenden. Bij de tegenstander uit Leiderdorp staat namelijk Faizel Soekhai aan het roer, de man die afgelopen drie seizoenen hoofdtrainer was bij de Zoetermeerders. De oefenmeester zwaaide af met een negende plaats in de rangschikking.

Extra emotioneel was het afscheid van Soekhai, omdat de oefenmeester in die periode zijn pasgeboren dochter verloor. Een gebeurtenis die ook heel DSO raakte. In het afsluitende duel met Die Haghe werd er zodoende met rouwbanden gespeeld. 

Oud-speler

DSO komt morgen meer oude bekenden tegen. Bij RCL loopt er in de persoon van Charlie Windhorst een oud-speler rond. De middenvelder, die niet zelden met een mooie lob of afstandsschot doel trof, maakte de hoogtijdagen van DSO mee in de top van de eerste klasse.

In 2C staat DSO, dat recent de tweede periodetitel pakte, op een tweede plaats. Lijstaanvoerder Voorschoten'97 is met twee punten meer niet ver uit het zicht. RCL bezet de zevende positie. De eerdere ontmoeting dit seizoen, in oktober vorig jaar, eindigde in 0-0.

Bij DSO zijn Daryl Semil, Vincent Visser, Jeroen Heijdt en keeper Jesper Hogedoorn niet inzetbaar wegens blessures.