Hamdi (ADO) roept op om voorzichtig te zijn

15 March 2020, 22:00 uur
Sport
mainImage
Mohammed Hamdi.

Heel wat profclubs, waaronder ADO Den Haag, geven direct gehoor aan de oproep van voetbalbond KNVB om alle trainingsfaciliteiten te sluiten. Het kabinet kondigde zondag scherpere maatregelen aan om verspreiding van het coronavirus in te dammen en één daarvan is dat alle sportclubs in ieder geval tot 6 april hun complex dicht moeten houden. Dat heeft ook betrekking op de faciliteiten van de betaaldvoetbalclubs.

"Het is een zeer lastige tijd, waarin maar één ding het belangrijkste is: de gezondheid van ons allemaal", zegt Mohammed Hamdi, algemeen directeur van ADO. "Daarom volgen wij het advies om alle activiteiten tot 6 april te staken. Namens de club wil ik iedereen oproepen om goed voor zichzelf te zorgen en voorzichtig te zijn in deze moeilijke periode."

In de eredivisie stonden voor 4 en 5 april de wedstrijden PSV - Heracles Almelo, Sparta Rotterdam - sc Heerenveen, VVV-Venlo - Willem II, AZ - Vitesse, FC Utrecht - FC Groningen, RKC Waalwijk - Feyenoord, ADO Den Haag - FC Emmen, Ajax - PEC Zwolle en FC Twente - Fortuna Sittard op het programma.


Door: ANP