Zoetermeers Dagblad | Deelnemers Rabobank Taptoe Zoetermeer bekend

Deelnemers Rabobank Taptoe Zoetermeer bekend

mainImage

Op zaterdag 27 april 2019 vindt in het kader van Koningsdag de 32e editie van de Rabobank Taptoe Zoetermeer plaats op de Markt. Voor deze editie van de taptoe heeft de organisatie een programma kunnen samenstellen met diverse topkorpsen. Dit jaar is er ook een deelnemer uit België aan het programma toegevoegd. De deelnemers aan de taptoe zijn: WIK Oostende België, Showband Jong Holland Zwijndrecht, Mercurius Marching-/Showband Assen, Showband '75 Leidschendam, Passie winterguard Zoetermeer en Harpe Davids Indoor Percussion Zoetermeer.

Aan de voorzijde van het taptoeterrein wordt een tribune geplaatst worden en aan de zijkanten van het taptoeveld zijn staanplaatsen beschikbaar. Om het publiek alvast een voorproefje te geven, zullen er ’s middags in de buurt van de Markt optredens verzorgd worden door enkele deelnemers. De toegang tot het evenement is gratis.

De Taptoe wordt ondersteund door Cultuurfonds Zoetermeer, Floravontuur Promotie Zoetermeer, Fonds 1818, Fortune, Maakt Kwaliteit Gordijnprodukties en hoofdsponsor Rabobank Regio Den Haag.